Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Open repetitie bij christelijk mannenkoor ‘Stereo’

Geplaatst op: 9 oktober 2021

Christelijk Genemuider Mannenkoor Stereo houdt een open repetitie. Mannen die van zingen én gezelligheid houden en eens willen kijken of het koor bij hen past, zijn op donderdagavond 14 oktober van harte uitgenodigd om de repetitie van het koor bij te wonen.

“Die avond zijn alle mannen in Genemuiden en omstreken van harte uitgenodigd om, geheel vrijblijvend, eens mee te komen zingen en zo de sfeer te proeven van ons mannenkoor. Een open avond dus”, laat het koor weten.

Inloop is vanaf 19:45 uur. De repetitie begint om 20.00 uur in het Hervormd Centrum aan de Stuivenbergstraat. Om 22.00 uur is de repetitie afgelopen.  Tussendoor is er pauze en volop gelegenheid tot ontmoeting.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500