Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacatures: Op volle kracht bij W2 Support

Geplaatst op: 16 oktober 2021

(Adv.) W2 Support Genemuiden heeft op dit moment meerdere vacatures openstaan, waaronder de volgende functies: Officemanager, meewerkend voorman, (leerling) monteur, projectcoördinator, Sr. hoofd bedrijfsbureau en Jr. werkvoorbereider/ calculator.

Het team achter W2 Support is jong, energiek en ambitieus. We zijn echte team-players. Samen halen we het beste in elkaar naar boven, waardoor er ruimte is voor persoonlijke groei. Wil jij de uitdaging aan gaan en samen met ons verder bouwen aan de toekomst van W2 Support?

Kijk dan hier of er een passende vacature voor jou bij staat!

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500