Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wat betekenen oplopende besmettingscijfers voor De Meente?

Geplaatst op: 21 oktober 2021

Het aantal besmettingen in de gemeente is de afgelopen week flink gestegen. De afgelopen 7 dagen werden meer dan 180 Zwartewaterlanders positief getest volgens de GGD. Hoe gaat het in woonzorgcentrum De Meente? 

Marco van Lente vertelt namens het bestuur: “In de Meente is er bij de bewoners tot dusver gelukkig geen corona geconstateerd en we hopen dat dit zo blijft. Qua beleid kijken we altijd goed wat er in de omgeving gebeurd. Bij zorg binnen 1,5 meter werden nog steeds mondkapjes gebruikt en dat handhaven we nu ook. We gaan wel weer wat scherper acteren, vooral ook om een signaal af te geven. We hanteren de basisregels weer strak: 1,5 meter afstand tussen bewoners onderling, handen wassen, drukte vermijden enz. Activiteiten laten we met inachtneming van deze regels gewoon doorgaan.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500