Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Geef je op voor gratis proefrijdagen in een vrachtauto van JobTrans

Geplaatst op: 22 oktober 2021

(Adv.) Op diverse plekken in Nederland organiseert JobTrans het komende jaar proefrijdagen. Tijdens deze dagen krijgen geïnteresseerden – die in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B – de mogelijkheid een gratis proefrit te maken in een vrachtauto en te ervaren of het chauffeursvak iets voor hen is.

Waarom instappen? 

Je ervaart hoe het is om achter het stuur te stappen van een vrachtauto: proefles van 30 min.

Je maakt kennis met onze deskundige instructeurs die beschikken over veel praktijkervaring.

Het is hét moment om al je vragen te stellen over het chauffeursvak.

Je ontdekt vrijblijvend de mogelijkheden voor het behalen van je vrachtautorijbewijs uit.

Je krijgt een indicatie van de kosten voor de opleiding tot vrachtwagenchauffeur en uitleg over de mogelijkheid om de opleiding kosteloos te volgen via JobTrans.

Meld je snel aan
Voor deelname aan onze proefrijdagen is een geldig rijbewijs B en aanmelden verplicht. Dat deze dagen in trek zijn blijkt wel uit het aantal aanmeldingen dat JobTrans al heeft ontvangen. Wil je ook een gratis proefrit in één van de vrachtauto’s van JobTrans maken? Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@jobtrans.nl met je cv, motivatiebrief en gewenste datum.

Hieronder vind je een overzicht van de data en locaties. Zodra JobTrans je aanmelding heeft ontvangen, nemen zij zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en het adres van de opstapplaats door te geven.

Opstapmogelijkheden:
19 november 2021, 08:00 – 17:00 uur te Zwolle
14 januari 2022, 08:00 – 17:00 uur te Heerenveen
11 maart 2022, 08:00 – 17:00 uur te Harderwijk
13 mei 2022, 08:00 – 17:00 uur te Zwolle
8 juli 2022, 08:00 – 17:00 uur te Heerenveen
9 augustus 2022, 08:00 – 17:00 uur te Harderwijk
11 november 2022, 08:00 – 17:00 uur te Oosterhout

*Adres opstapplaats ontvang je in de uitnodiging.

Een vrachtwagenchauffeur van JobTrans aan het woord
‘De opleiding tot vrachtwagenchauffeur was zo opgebouwd dat het uitstekend te combineren was met mijn baan die ik ook via JobTrans heb gevonden. JobTrans luistert naar je wensen en er wordt goed meegedacht, zodat je werkzaamheden doet die je leuk vindt.’

Waarom kiezen voor JobTrans?
De ene rijschool is de andere niet. De keuze voor JobTrans biedt jou – als vrachtwagenchauffeur in spé – echter één heel groot voordeel: unieke combinatie van personeel en opleiding. JobTrans kent de bedrijven én banen in de transport- en logistieke sector. Zij hebben een uitgebreid netwerk met de leukste werkgevers, weten wie wat zoekt en welke mensen daar het best bij aansluiten. JobTrans kent de weg. Letterlijk. Behalve dat je samen met hen navigeert naar je vrachtautorijbewijs, kunnen zij je ook helpen aan die ene, passende baan.

Meer weten? 
Het team van JobTrans bestaat uit een mix van professionals op het gebied van personeel en opleiding binnen de transport- en logistieke sector. Behalve de opleiding tot vrachtwagenchauffeur, kunnen zij je helpen met passend werk, goed opgeleid personeel, rijopleiding B, BE, C en CE, code 95-cursussen en veiligheidstrainingen.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op of bezoek één van de vestigingen: Genemuiden (hoofdkantoor), Harderwijk, Heerenveen of Oosterhout. De specialisten van JobTrans vertellen je graag – geheel vrijblijvend – meer over de mogelijkheden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500