Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Prikmoment in Steenpoort krijgt vervolg door hoge opkomst

Geplaatst op: 26 oktober 2021

Marian van Dijk van Huisartsenpraktijk De Steenpoort is tevreden over de opkomst van de vaccinatiemiddag. Belangstellenden konden zich vanmiddag zonder afspraak melden aan de Julianastraat, daar maakten 163 mensen gebruik van.

“Het is zo goed bevallen, dat we samen met de GGD volgende week op hetzelfde tijdstip weer een vaccinatiemoment houden in De Steenpoort. We hadden vanmiddag ook een griep- en pneumokokkenvaccinaties in het Hervorm Centrum. Ook over die hoge opkomst zijn we tevreden”, aldus Van Dijk.

Over de eenmansactie van Klaas Meesters, die met een protestbord voor De Steenpoort stond, zegt Marian: “Daar is weinig commotie over ontstaan tot zover ik weet.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500