Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jeugdhonk 3:16 gaat weer tijdelijk dicht

Geplaatst op: 28 oktober 2021

Vanwege de oplopende corona besmettingen gaat het Jeugdhonk 3:16 weer tijdelijk dicht. “Als bestuur vinden we dit ontzettend jammer, vooral omdat we in de afgelopen weekenden heel veel (nieuwe) jongeren mochten ontmoeten. Helaas zijn de coronacijfers op dit moment dusdanig zorgelijk dat we hebben besloten toch weer dicht te gaan”, meldt Erna Last.

“In het Jeugdhonk kunnen we geen 1,5 meter afstand houden en is een kans op besmetting te groot. Wekelijks wordt de situatie herzien en informeren we iedereen over het vervolg.” Wanneer er vragen zijn over het jeugdhonk neem contact op met Erna Last (06-13378966 / erna_kidv@hotmail.com).

 

Gepubliceerd door Bas Jansen
Van Dijk Containers 500