Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: Restaria zoekt nieuwe collega’s

Geplaatst op: 29 oktober 2021

(Adv.) De compleet vernieuwde horecazaak Restaria heeft ruimte voor nieuwe collega’s. Wil jij een divers takenpakket, leuke collega’s en goede arbeidsvoorwaarden? Kom dan het team versterken. Uren en dagen kunnen in overleg, beschikbaarheid in de avonden is wel van belang. Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail naar info@restariagenemuiden.nl of loop de winkel binnen aan het Havenplein 3A. 

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500