Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Meer dan 100 gevulde schoenendozen ingeleverd

Geplaatst op: 30 oktober 2021

Archieffoto: Peter Leenhouts

Vandaag zijn er meer dan 100 gevulde schoenendozen binnengekomen aan de Nijverheidsstraat. “Super. Boven verwachting”, vertelt Alinda Visscher Later dit jaar wil de organisatie kinderen en gezinnen in Roemenië blij maken met gevulde schoenendozen.

Alinda Visscher legt uit: “De families en kinderen hebben weinig of geen inkomen en leven in schrijnende omstandigheden. De situatie is door coronavirus bij sommige familie nog heftiger geworden. Ze hebben weinig eten en drinken, en de winters zijn er erg koud. Er is vaak een te kort aan brandstof. De mensen hebben behoefte aan warme kleding. De kinderen hebben ook geen of nauwelijks speelgoed. Ze zien altijd weer uit naar een gevulde schoenendoos. Het is heel mooi om te zien hoe blij de kinderen zijn wanneer ze een doos krijgen uit Nederland.”

Op zaterdagochtend 13 november kan men weer gevulde dozen inleveren aan de Nijverheidsstraat 15a.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500