Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Naberman tweede profrenner uit Genemuiden

Geplaatst op: 23 november 2021

Archieffoto Pieter Polman

Tim Naberman tekent een contract bij Team DSM, meldt de site Wielerflits. Daarmee is hij de tweede profwielrenner uit Genemuiden. Vanaf komend jaar rijdt hij in het peloton waarvan ook Pascal Eenkhoorn onderdeel uitmaakt.

Naberman reed de afgelopen seizoenen voor de opleidingsploeg van DSM. Daarin reed hij geen opvallende erelijst bij elkaar, maar de Genemuidenaar kan wel op verschillende terreinen uit de voeten. Dat maakt hem tot een allround renner.

De 22-jarige Genemuidenaar is de zoon van oud-topamateur Erik Naberman. Team DSM is een Duitse ploeg met een Nederlandse achtergrond die lang reed onder de naam Sunweb. Het team heeft een teleurstellend seizoen achter de rug en ziet al jarenlang toprenners vertrekken.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500