Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Winterverkoop HHK

Geplaatst op: 22 november 2021

(Ingezonden) Onlangs hebben wij als organisatie de winterverkoopactie aangekondigd die op dv 11 december plaatsvindt bij de Bethelkerk te Genemuiden. Nu deze datum een stuk dichterbij is gekomen hebben we de lijst van de te verkopen producten compleet gemaakt. Dit is een zeer gevarieerde lijst waaruit voor eenieder wel wat te kiezen valt. 

De bestelling kan tot uiterlijk 29 november geplaatst worden. Na uw bestelling ontvangt u een Tikkie voor betaling. Uw bestelling kan opgehaald worden op zaterdag 11 december tussen 10.30 en 12.00 uur bij de Bethelkerk. De producten kunnen ook bij u bezorgd worden tegen een kleine vergoeding, op het formulier kunt u deze mogelijkheid aangeven. Bezorging geschiedt alleen in Genemuiden. We hopen op uw aller belangstelling!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500