Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wijkwieg gewaardeerd met Overijsselse Vrijwilligersprijs

Geplaatst op: 22 november 2021

Vrijwilligers van De Wijkwieg ontvingen maandagmiddag een waarderingsprijs vanuit de Provincie Overijssel. De vrijwilligers werden verrast door Statenlid Jan Westert (CU) die namens de provincie een waardebon en een bos bloemen overhandigde. In totaal zetten zo’n zeventig vrijwilligers zich in voor De Wijkwieg. 

Daarna deelde het Statenlid in Hasselt ook de waarderingsprijs uit aan de Buurtkamer Plus en de Hoogstambrigade Zwartewaterland. Laatstgenoemde ontving de Overijsselse Vrijwilligersprijs in de categorie ‘groene vrijwilligersgroep’. Zij waren aangedragen door Landschap Overijssel. De Wijkwieg was samen met De Buurtkamer Plus aangedragen door Vrijwilligerssteunpunt Zwartewaterland.

Stichting De Wijkwieg is gewaardeerd als een unieke moeder-kindopvang, met als doel zoveel mogelijk baby’s een kansrijke start te bieden. In een huiselijke gestructureerde omgeving bieden zij alle zorg die moeder en kind nodig hebben.

Gepubliceerd door Bas Jansen
Van Dijk Containers 500