Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voorbereidingen Jamsessie in volle gang

Geplaatst op: 25 november 2021

Op 26 maart 2022 staat de vijfde editie van de Jamsessie gepland. Na twee jaar afwezigheid hoopt de SCEG dat de Jamsessie volgend jaar wel door kan en mag gaan.

Het bestuur van SCEG vertelt: “De datum van 26 maart 2022 lijkt nog een heel eind weg maar toch is SCEG alweer volop bezig met de voorbereidingen om op deze avond weer zoveel mogelijk plaatselijk talent een podium te bieden. Terugkijkend op de laatste editie ontstaat het idee dat de bron van nieuw talent onuitputbaar is! De klok was middernacht al gepasseerd toen de laatste tonen wegstierven en de laatste gitaar in de koffer werd gepakt.”

“Als organisatie zijn we bijzonder blij met de toenemende populariteit van de Jamsessie, maar het maakt ook dat we, om alle deelnemende acts het podium te bieden, wat kaders zullen gaan stellen aan de optredens”, aldus de SCEG

“Elk optreden mag bestaan uit max. 4 nummers, bij een zeer groot aantal aanmeldingen, kan de organisatie (indien écht nodig) dit aantal ook nog terug brengen tot drie. Dit om te voorkomen dat optredens in de kleine uurtjes moeten gaan plaatsvinden. Indien er te veel aanmeldingen zijn, zal door loting worden beslist wie mee kan doen. Iedereen kan en mag meedoen, wel gaan we ervan uit dat je voor je eigen begeleiding  zorgt. Mocht dat lastig zijn, schroom dan niet contact op te nemen met de organisatie, hier is in overleg vast een oplossing voor te vinden”, laat de SCEG weten.

De organisatoren kijken er ook nu weer naar uit om verrast te worden door nieuwe muziekstijlen en –instrumenten. De gitaar is wel heel prominent aanwezig, dus ook plaatsgenoten die een heel ander instrument bespelen worden uitgedaagd hun talent met anderen te delen tijdens de Jamsessie. 

Is je interesse gewekt ? Meld je aan vóór 18 december bij Wout Bekendam (deelnemer van het eerste uur) door te mailen naar: wout@sceggenemuiden.nl of bij Stephanie van Dalfzen: svandalfzen@ichthusdronten.nl 

De voorzaal van d’Overtoom zal op 26 maart weer worden omgetoverd tot een podium waar de fine fleur van de Genemuider muziek te bewonderen is.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500