Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

CDA wil ondernemers koppelen aan rotondes

Geplaatst op: 30 november 2021

Foto: Google Maps

Als het aan het CDA ligt, kunnen lokale ondernemers straks adverteren op de vijf provinciale rotondes in Zwartewaterland. De partij dient daarvoor een initiatiefvoorstel in dat volgende week donderdag in de gemeenteraad wordt besproken.

Volgens het CDA ergeren inwoners zich aan het ‘sobere onderhoud’ van de rotondes. Samenwerken met ondernemers zou daarom een ‘win-win situatie’ kunnen zijn. Lokale bedrijven krijgen een mooie plek om hun waren aan te prijzen, terwijl het onderhoud van de rotondes ook wordt verbeterd.

Omdat de rotondes van de provincie zijn, moet die de plannen wel goedkeuren. De gemeenteraad moet daarom beslissen of dat het onderzoeken waard is.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500