Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: magazijnmedewerkers gezocht bij Belakos

Geplaatst op: 30 november 2021

(Adv.) Het magazijn van Belakos Genemuiden is het kloppende hart van ons bedrijf. Jij bent dus onmisbaar! Veiligheid, structuur, controle van binnenkomende goederen. Het rust allemaal op jouw stevige schouders. Die kunnen dat zonder twijfel dragen, je staat tenslotte op een goede vloer.

Het Belakos DNA en jouw ja!?

Je staat er. Voor je collega’s én de klant. Je bent loyaal, zelfstandig en doortastend. Jij gaat door waar een ander misschien stopt. Net even een stapje harder zetten als je ziet dat dit nodig is. En vooral: genieten! Als jij blij bent, zijn wij het ook. Dat zien we tenslotte in alles terug.

Handige weetjes?

Een fulltime baan kan van jou zijn. Woon je in omgeving Genemuiden? Top.
Heb je een heftruckcertificaat op zak? He-le-maal top!

Wat kun je van ons verwachten?

Hard werken en hard genieten. Dat idee.
Wij investeren in jou en jij in Belakos. Die combinatie werkt.
Dat zien we terug aan ons hechte team waarin er altijd ruimte is voor groei en leuke uitjes.

Oké. En nu?

Lekker mailen! Dat mag naar b.jongedijk@belakos.nl.
Stuur je je cv ook mee?

Eerst meer weten en liever bellen? Ook een optie! Komt ‘ie: 038 – 385 4622 en vragen naar Bart.

Kwaliteit, servicegerichtheid én prachtige, kwaliteitsvloeren. Dat zijn wij in een vloerendop. We doen het samen bij Belakos.

Dit betekent dat onze medewerkers de kern van ons bedrijf vormen. En dat, mag natuurlijk beloond worden. Met goede arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden tot groei en een hele lekkere werksfeer. Lees meer.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500