Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: Active Creations zoekt merkversterker

Geplaatst op: 1 december 2021

(Adv.) Je kunt niet overal goed in zijn. Daar zijn we bij Active Creations in Zwartsluis van overtuigd! Daarom vormen we een team vol specialisten. Van tekstschrijvers tot grafisch ontwerpers en van video- en animatiemakers tot fotografen. Allemaal zijn we expert in een specifiek onderdeel van het marketingvak. Geldt dat voor jou op het gebied van projectcoördinatie? Dan ben jij de specialist die ons team weer compleet maakt.

Fantastisch natuurlijk, al die creatievelingen bij elkaar. Ze ontwikkelen de gaafste huisstijlen, schrijven de fraaiste teksten en bedenken de vetste campagnes. Daarbij krijgen ze ondersteuning van een organisatorisch marketingwonder. Iemand die de juiste specialisten samenbrengt in projecten, intern de voortgang bewaakt en met klanten daarover schakelt. Nu onze specialist op dat gebied vertrekt, zoeken we een vervanger.

Lees hier de volledige vacature.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500