Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Manna deze week op de mat

Geplaatst op: 18 december 2021

(Ingezonden) Het blad ‘Manna’ wordt de komende dagen huis-aan-huis verspreid in Genemuiden. Manna is een uitgave namens de evangelisatie-commissies van een aantal kerken en verschijnt al vele jaren in de week voor Kerst.

“In deze uitgave vertellen mensen over hun gaven, hun talenten. Het is een verzameling van mooie verhalen geworden van mensen die hun gave inzetten om anderen te helpen, te inspireren of te bemoedigen. Met Kerst vieren we de komst van onze Hemelse Gave, hét Godsgeschenk. We mogen dankbaar zijn dat we, in welke omstandigheden we ons dan ook bevinden, dit feest mogen vieren. De komst van het hemelse Licht, geboren voor ons allemaal! In dat Licht worden al onze gaven zichtbaa”, aldus de commissie.

Door de talenten en gaven van onze medemensen heen zien we Zijn hemelse grootheid schijnen. Die hemelse grootheid hoopt de redactie met deze Manna zichtbaar te maken.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500