Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kerstbroden voor Voedselbank

Geplaatst op: 20 december 2021

De afdeling Zwartewaterland van de Partij van de Arbeid heeft een aantal kratten met kerstbroden aangeboden aan de Voedselbank. In Zwartewaterland zijn meerdere gezinnen aangewezen op voedselpakketten van de voedselbank.

Vrijwilligers van deze bank spannen zich met succes in om voldoende goede en gevarieerde partijen voedingsmiddelen in te zamelen. De PvdA ondersteunt dit initiatief van harte en heeft dit vorm gegeven door heerlijke kerstbroden aan te bieden als aanvulling op de normale pakketten.

Lijsttrekker Diederik Hoekman van de PvdA bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 en nummer drie van deze lijst Janice van de Wetering van de PvdA overhandigden de broden maandagmorgen. “Helaas is het nodig dat voedselbanken in onze samenleving bestaan en goed om te zien dat vrijwilligers zich hier ook in Zwartewaterland voor inzetten” geeft Diederik aan.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500