Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Win vrijdagavond een nieuwe fiets of minuut gratis winkelen

Geplaatst op: 21 december 2021

Wie goede doelen wil steunen, een gezellige avond wil hebben én kans wil maken op geweldige prijzen kan vrijdagavond meeliften met ‘de Gaellemuniger Kersttrein’. Iedereen kan vanuit zijn of haar woonkamer meekijken met de stream van de GOV, Breman Net en Genemuiden Actueel.

Na het succes van de Eindejaarsquiz, de Koningsloterij en de Sinterklaasbingo introduceert de Genemuider Ondernemers Vereniging dit jaar een livestream met de Kersttrein. Bedenkster Anneke van Dijk vertelt: “Vrijdagavond rijden we met een trein langs de Genemuider winkels, daar halen we prijzen op. In de kersttrein staat een bak waaruit we een lot trekken. Op dat lot staat een adres waar we naartoe rijden. Maar voor de kijkers is het een verrassing waar de trein stopt.”

GOV-voorzitter Martijn is enthousiast: “Flip Visscher en Richard Ruijg halen de prijzen op bij de ondernemers en reiken deze uit bij prijswinnaars aan de deur. Robert Jansema, eigenaar van Genemuiden Actueel en verslaggever bij RTV Oost, zit in de trein om het programma te presenteren. Hij stuurt Visscher en Ruijg er op uit om prachtige prijzen uit te reiken.”

De prijzenpot is rijk gevuld. Met de loten maak je kans op onder andere een splinternieuwe fiets, G.O.V Cheque ter waarde van 250 euro, kledingcheque ter waarde van 250 euro, een horecabon, een minuut gratis winkelen, juwelierset, een spaarrekening bij de Regiobank met een startkapitaal , vleespakket, en er zijn nog heel veel G.O.V bonnen te winnen.

Benny Breman filmt vrijdagavond live vanuit de rijdende trein. Iedereen kan de livestream volgen via Breman Net en Genemuiden Actueel. In de uitzending komen meerdere verrassende gasten aan bod.

Er is een beperkte voorraad loten. Deze zijn voor 2.00 euro per stuk te verkrijgen bij Vivaldi aan de kram, in de webshop van de Groene Lantaarn en aan de servicebalie van de Albert Heijn.

Let op: het is belangrijk om uw adres op het lot te schrijven. De opbrengst van de avond is bestemd voor meerdere goede doelen die een link hebben met Genemuiden: Refilwe, Blokhuis, PhilaBelt, Bas van Goor Foundation en stichting Gave Anita Eenkhoorn.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500