Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Al honderden loten verkocht voor Kersttrein van GOV

Geplaatst op: 22 december 2021

Een van de beschikbare prijzen die vrijdagavond de deur uit gaat.

De spanning stijgt bij veel inwoners van Genemuiden die de afgelopen dagen loten hebben gekocht voor de GOV-actie. Zij maken namelijk vrijdagavond kans op prachtige prijzen. Bijvoorbeeld een fiets ter waarde van 750 euro, een minuut gratis winkelen, een kledingcheque of een horeca-cheque. De Regiobank stelt een spaarrekening met startkapitaal beschikbaar. Ook maken deelnemers kans op een geschenk van juwelier Brouwer ter waarde van 250 euro.

Loten zijn verkrijgbaar bij Vivaldi, de Groene Lantaarn en AH Bart Knap voor 2,00 euro per stuk. Mensen die loten kopen steunen hiermee meerdere goede doelen uit Genemuiden. Klik hier voor verdere informatie.

Wie loten wil kopen kan ook appen naar Anneke van Dijk via 0648677983. Vermeld daarbij het aantal loten en het adres. Dan worden de loten thuisbezorgd bij de besteller. Vrijdag om 19.30 uur kan iedereen meekijken met de Kersttrein via Breman Net en Genemuiden Actueel.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500