Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bonsink Aquaservice zoekt personeel voor verdere groei

Geplaatst op: 18 januari 2022

(Adv.) Ondanks dat we middenin de winter zitten, gaan de zaken gewoon door bij Bonsink Auqaservice aan de Zomerdijk in Zwartsluis. Sterker nog, Willem Bonsink en zijn neef Willem-Jan staan te springen om extra personeel. Want ook buiten het hoogseizoen om, is er genoeg werk aan de winkel.

Dat er januari weinig wordt gevaren, wil niet zeggen dat Bonsink Aquaservice de werkzaamheden op een lager pitje kan zetten: “We kunnen ook in het winterseizoen onze 26 medewerkers aan het werk houden. Want ook na september zijn mensen veel bezig met hun vaartuig. Er wordt veel onderhoud uitgevoerd buiten het hoogseizoen om, dus van rustige tijden kunnen we niet echt spreken. Daarnaast gaat de beroepsvaart natuurlijk het hele jaar door”, zegt Willem.

In 2014 nam hij het bedrijf over van zijn vader en oom. Dat deed hij niet alleen. Samen met neef Willem-Jan heeft hij twee jaar naar de overname toegewerkt. “De zeven jaar daarvoor was ik hier monteur. Direct na mijn schooltijd ben ik dus in het bedrijf gerold”, legt Bonsink uit. Momenteel zit hij, net als mede-eigenaar Willem-Jan, op de afdeling verkoop. Daarnaast is hij betrokken bij allerlei andere interne zaken zoals de planning, de webshop en dagelijkse leiding.

Dat Bonsink Aquaservice tussen 2014 en 2021 is gegroeid van 6 naar 26 werknemers, was acht jaar geleden geen keiharde doelstelling. “Dat is deels vanzelf gegaan. Want mede door de overname van een aantal winkels en webshops zijn we flink gegroeid in aanbod, kennis en personeel. Ondanks de drukbezochte webshop blijft onze fysieke winkel, waar we duizenden producten verkopen voor de plezier- en beroepsvaart, een belangrijk onderdeel van ons bedrijf”, zegt Bonsink.

Verder verleent de firma veel service op locatie. Dat gebeurt overigens steeds vaker volgens Willem: “Als er aan boord van een schip technische problemen zijn, hebben wij specialisten in huis om dat probleem te verhelpen. We onderscheiden ons door service op locatie. Men hoeft niet naar een werf te varen, wij sturen een collega naar de plaats waar het schip ligt. We merken dat we op dat gebied steeds meer landelijke naamsbekendheid krijgen.”

Bonsink Aquaservice heeft momenteel ruimte voor drie collega’s die het team willen versterken. Wie in een gezellig team wil werken, ambitieus én klantgericht is, kan op de website de vacatures vinden van magazijnmedewerker en technisch verkoper binnendienst. Ook zoekt men een allround service monteur.

Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Jeanette Bruintjes via 085 023 9550. Kijk ook op aquaservice.nl

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500