Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gert van Hoef geeft online orgelconcert vanuit Grote Kerk

Geplaatst op: 18 januari 2022

Gert van Hoef geeft 20 januari om 20:00 uur een orgelconcert vanuit de Grote Kerk. De organist met een groot internationaal kijkerspubliek kiest voor zijn wekelijkse livestream opnieuw voor het Zwier van Dijk orgel.

Op het programma staan Psalm 105: 3, 5 (K.J. Mulder), O Mensch, bewein’ dein’ Sünde groß BWV 622 en Passacaglia en Fuga in c moll BWV 582 (Bach), March Scipione (Händel), Meditatie ‘Just as I am’ (Van Hoef), Marcia uit Symfonie 3 (Widor), Psalm 16 (Asma) en Toccata in C minor (Halsey) Kortom een muziek aanbod voor een breed publiek. De coördinatie van dit concert heeft plaats in samenwerking met Orgelcomité Genemuiden. Het concert is te volgen op het YouTubekanaal van Gert van Hoef.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500