Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zes spelers zetten opnieuw krabbel onder contract Sportclub

Geplaatst op: 20 januari 2022

Dark Grey Textured Background

Nadat Sportclub Genemuiden vorig week kon melden dat de complete technische en medische staf volgend seizoen in takt blijft, kunnen de bestuursleden nu ook de eerste zes verlengingen uit de spelersgroep melden.

Kay Velda, Rens van Benthem, Osama Ben Kaddour, Arend van de Wetering, Nick Buitink en Rick Doorn hebben allen aangegeven volgend seizoen weer graag voor SC Genemuiden te willen uitkomen.

Kay Velda kwam in augustus 2018 over van DVS’33 en is in zijn vierde seizoen uitgegroeid tot een van de sterkhouders van het eerste elftal. Rens van Benthem sloot halverwege seizoen 2019/2020 aan is in de afgelopen afgebroken seizoenen een waardevolle versterking gebleken. Osama Ben Kaddour kwam aan het begin van het huidige seizoen als vervanger van Omar Kavak naar Genemuiden, hij heeft intussen zijn plek gevonden en verlengt met veel plezier zijn contract.

Arend van de Wetering, Nick Buitink en Rick Doorn zijn alle drie vanuit de jeugd van Sportclub doorgestoten naar het eerste elftal. Arend maakte als junior zijn debuut en heeft intussen 72 wedstrijden gespeeld in vier (gebroken) seizoenen, Nick Buitink heeft er inmiddels vijf seizoenen opzitten bij de selectie en heeft tot nu toe 90 optredens op de teller in Spotclub 1. Rick Doorn speelde in zes seizoenen tot nu 65 wedstrijden en lijkt (na een aantal jaren veel tussen het eerste en tweede te hebben gependeld) zijn plek te hebben verworven in Sportclub 1. Hard werken en niet opgeven loont zeer zeker voor jeugdspelers van Sportclub.

De TC is verheugd met de verlengingen en hoopt (en verwacht) in de komende periode nog meer positief nieuws te kunnen brengen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500