Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: schoonmaakmedewerker met kans op vaste baan

Geplaatst op: 2 februari 2022

(Adv.) Schoonmaakbedrijf Rein Gaal uit Steenwijk zoekt personeel in Genemuiden. Je gaat aan de slag als schoonmaker op kindcentrum Ichthus waarbij je zowel de school als het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang voor rekening neemt. 

Met schoonmaakbedrijf Rein Gaal zorg jij ervoor dat de school er van maandag tot en met vrijdag schoon bij ligt. Je maakt de school schoon na 14:30 uur en de kdv/bso na 18:00 uur. In vakanties gaat de kdv/bso door. In het schoolgedeelte zorgen wij voor een vakantieschoonmaak.

Heb je interesse in deze baan of een andere baan in en rond Genemuiden? Reageer dan via reindeboer@reingaal.nl of bel naar 0521-514903.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500