Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vactures bij JP van den Bent stichting

Geplaatst op: 4 februari 2022

(Adv.) De JP van den Bent stichting zoekt (assistent)begeleiders voor de vestigingen in Hasselt, Genemuiden en Vollenhove. Je ondersteunt mensen bij hun leven en houdt de regie over het maken, uitvoeren en evalueren van afspraken. Als assistent begeleider ondersteun je mensen bij hun leven op basis van het ondersteuningsplan. Meer weten over deze functies? Kijk dan op de site

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500