Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: interieurverzorgsters gezocht bij W2support

Geplaatst op: 15 februari 2022

(Adv.) Ben (of ken) jij een scholier in de leeftijdscategorie 16 – 18? Wij zoeken jou en een vriend(in) om samen ons kantoor aan de Spoelstraat in Genemuiden schoon te houden. Je werkt per persoon ongeveer 5 uur per week waarna je een goed salaris ontvangt.

Voor meer informatie, neem contact op met Robin Bergman via robin@w2support.com of 038 30 30 315.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500