Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nipt drie punten voor Sportclub

Geplaatst op: 8 maart 2022

Genemuiden deed bovenin de hoofdklasse goede zaken door vanavond te winnen van Flevo Boys. Binnen vijf minuten was het al twee keer raak en eerlijk verdeeld. Rens van Benthem kopte Genemuiden in deze inhaalwedstrijd op voorsprong, maar kort daarna zorgde Yume Ramos al voor de gelijkmaker. Dat waren ook direct de enige twee doelpunten van de eerste helft.

Na rust was het lang wachten op treffers. Maar in de laatste minuten viel die toch nog. Van Benthem maakte zijn tweede en bezorgde zijn ploeg daarmee de winst. Genemuiden stijgt naar plek twee in de stand van de hoofdklasse en heeft nog een duel tegoed.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500