Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vluchtelingen krijgen onderdak in leegstaand kantoor Betap

Geplaatst op: 8 maart 2022

In een leegstaand kantoor van Betap aan de Biezenstraat zijn de afgelopen dagen drie appartementen ingericht voor vluchtelingen. Drie gezinnen zijn vandaag gearriveerd en krijgen daar voor onbepaalde tijd onderdak aangeboden.

“We kregen direct hulp aangeboden. Het kantoor is nu opgedeeld in drie woonruimtes met douche, keuken, slaapkamers en woonkamers. We kregen enorm veel spullen aangeboden waaronder gordijnen, fietsen, meubels en boodschappen”, meldt Dick Beens namens Betap.

In totaal biedt het lege kantoor ruime aan 15 personen. Alle bedden zijn inmiddels toegewezen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500