Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

In één dag alle 127 agrariërs in Zwartewaterland bezoeken

Geplaatst op: 12 maart 2022

Deze laatste campagnezaterdag voor de aanstaande verkiezingen heeft de SGP Zwartewaterland uitgekozen als de ‘boerenzaterdag’. Alle 127 agrariërs in Zwartewaterland zijn door de SGP-ers bezocht. En al deze ondernemers in het buitengebied hebben een prachtige oranje bix voerschep gekregen. Daarnaast kreeg men een persoonlijke brief van de SGP waarmee de partij boeren een hart onder de riem wil steken.

De steeds sterker wordende natuur- en groenbeweging is een bedreiging voor de agrarische sector. Wat de SGP betreft is er een gezonde balans tussen de diverse belangen nodig. Ook is er tijdens de bezoeken veel gesproken over de stappen die moeten worden gezet voor een energieneutraal Zwartewaterland. Het is weer duidelijk naar voren gekomen dat een erfmolen breed leeft onder de agrariërs.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500