Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Oproep aan Genemuider zorgpersoneel

Geplaatst op: 22 maart 2022

De plaatselijke biljartvereniging HZW nodigt al het zorgpersoneel uit Genemuiden uit  om zich in te schrijven voor een waardebon die te besteden is bij plaatselijke middenstanders.

Op 14 mei vindt in ‘de Rank’ de vijfde editie van het inmiddels razend populaire WK-Telefoonboekbiljarten plaats. Net als in voorgaande jaren gaat de opbrengst van dit toernooi naar een goed doel. Dit jaar heeft de organisatie besloten om Genemuidenaren die in de zorg werken in het zonnetje te zetten.

Inmiddels zijn er al een behoorlijk aantal sponsoren voor het evenement gevonden en bovendien wordt er een verloting met bijzonder mooie prijzen georganiseerd. Nu al is zeker dat er een prachtig bedrag onder het zorgpersoneel verdeeld kan gaan worden.

“Eerlijk gezegd hebben we geen idee hoeveel mensen uit Genemuiden in de zorg werken”, zegt René Bonthuis van de organisatie. “Daarom gaan we contact leggen met de instellingen die ons bekend zijn : IJsselheem, Buurtzorg, Icare, Curadomi, de Steenpoort en Wijkwieg. Ongetwijfeld vergeten we ook organisaties. Die kunnen zich bij deze dan ook bij ons melden.”

De actie geldt ook voor plaatsgenoten die buiten Genemuiden werkzaam zijn in de zorg.

“De enige criteria zijn: werkzaam in de zorg, woonachtig in Genemuiden”, aldus Wim Rietman. “Er gaat ook een oproep uit naar onze plaatselijke middenstanders. Zij kunnen zich aan onze actie verbinden. De te verdelen waardebonnen kunnen dan bij deze winkeliers of horecaondernemers besteed worden. Binnenkort zal er ongetwijfeld iemand van onze club met een stapeltje loten bij u voorbijkomen. Het zou leuk zijn wanneer u er een paar zou kopen. We doen het als club niet voor onszelf, maar voor mensen die een zware tijd achter de rug hebben. Zorgpersoneel en middenstand. Met elkaar, voor elkaar. Laten we er met z`n allen een groot succes van maken”, besluit Rietman.

Werk je ook in de zorg en woon je in Genemuiden? Meld je dan aan voor een mooie waardebon. Graag naam/adres/werkgever per WhatsApp :

0621163653

0653365373

0650826173

0032499679955

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500