Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Oproep aan plaatselijke horeca en middenstand

Geplaatst op: 23 maart 2022

Zoals u wellicht al gelezen heeft gaat de Genemuider biljartvereniging HZW zich inzetten voor het lokale zorgpersoneel. De opbrengst van het aanstaande WK-telefoonboekbiljarten gaat naar deze groep in de vorm van waardebonnen die bij plaatselijke middenstanders besteed kunnen worden.

Horecaondernemers en winkeliers die zich aan willen sluiten bij dit initiatief worden van harte uitgenodigd om zich via WhatsApp bij één van onderstaande nummers aan te melden. De opbrengst van het toernooi wordt verdeeld onder de deelnemers uit de zorgsector.

Van iedere deelnemende middenstander zal een evenredig deel waardebonnen verdeeld worden. Het toernooi zal naar aller waarschijnlijkheid een groot succes worden. Bovendien is er ook een grote verloting met prachtige prijzen aangekoppeld die ongetwijfeld een mooi bedrag zal opleveren. Het spektakel vindt plaats op 14 mei a.s. in ‘de Rank’.

Horeca en winkeliers kunnen zich bij onderstaande nummers per WhatsApp aanmelden: 

0621163653

0650826173

0653365373

0032499679955

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500