Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe expositie in d’Overtoom

Geplaatst op: 26 maart 2022

In d’Overtoom is donderdag 7 april een Cult Café. Dit is meteen de start van een nieuwe expositie. De foto’s van Albert Brunsting hebben ruim een jaar in de Overtoom gehangen. Prachtig werk. De nieuwe expositie wordt ingericht door Marieke Boesenkool en Martin Bredewold. 

Marieke is afkomstig uit Meppel. Voor haar is wandelen en fotograferen de ideale combinatie. Stilstaan en minutenlang een groene sprinkhaan bekijken, de haren van een vlieg tellen, dauwdruppels op gras bewonderen. Focussen op de insect of de bloem, zorgt ervoor dat het andere er even niet is. Prachtig gedetailleerd werk.  

Martin zijn werk karakteriseert zich door zijn voorliefde voor de natuur. Vogelfotografie is zijn passie. Hij kan uren rondbrengen in de polders rond Genemuiden. Wachten en afdrukken op het juiste moment. De roofvogel die een vis uit het water pakt is dan de foto die het wachten beloont. 

De tafelgasten zijn Marc Roth en Jacomijn Heupink. Beide wereldreizigers. Host is Marianne Slagter. Aanvang van het Cult Cafe en opening expositie is 19.30. 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500