Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Omloop NWO blijft naam dragen van L&M Workwear

Geplaatst op: 26 maart 2022

Genemuidenaar Jacco Naberman, eigenaar van L&M Workwear, heeft voor nog eens drie jaar zijn naam aan de Omloop van Noordwest Overijssel gekoppeld.

Al een aantal jaar ging Jacco Naberman mee als gast in één van de volgwagens tijdens de koers. Dit leidde tot het hoofdsponsorschap van L&M Workwear. Dat hij heel enthousiast was is het bestuur van stichting Wielerpromotie Genemuiden niet onopgemerkt gebleven. Dit enthousiasme leidt nu tot nog eens 3 jaar hoofsponsorschap voor L&M Workwear. Stichting wielerpromotie Genemuiden heeft met Jacco Naberman een stabiele partner voor de komende jaren. Een organisator van een groot evenement is altijd steun nodig van een betrouwbare partij en L&M Workwear treft in deze, hoog aangeschreven wielerklassieker, een mooi uithangbord voor zijn diverse kledinglijnen.

Op zaterdag 2 april 2022 zullen wederom drie koersen van start gaan vanaf het terrein van HEUTBOUW te Genemuiden. Om 9.00 uur starten de nieuweling en junior dames, om 12.00 uur de nieuwelingen en om 15.00 uur de junioren.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500