Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub doet goede zaken tegen Berkum (1-3)

Geplaatst op: 26 maart 2022

In de hoofdklasse B deed Genemuiden vandaag goede zaken tegen Berkum. Voor rust stond het 0-2 in het voordeel van Sportclub en in de 46e minuut volgde de 0-3. De thuisploeg wist erger te voorkomen door in de 53e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd te maken. Toch moest Berkum de punten meegeven aan Genemuiden. 

DESZ en Bedum kwamen in de eerste helft beide een keer tot scoren. In de 56e minuut maakte DESZ daar 1-2. van. De thuisploeg liet echter niet over zich heen walsen en maakte er 2-2 van waardoor de punten werden verdeeld in Groningen.

Van een rustig begin tussen VHK Sint Jansklooster en Wilsum was bepaald geen sprake. Al na een kwartier stond het 1-3 voor Sint Jansklooster. VHK bleef de overheersende ploeg en nam dankzij de 2-5 overwinning de punten mee richting Klooster. Belt Schutsloot en Olympia Hasselt speelden vandaag niet.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500