Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Collecte voor Fonds Gehandicaptensport

Geplaatst op: 1 april 2022

In Genemuiden en Hasselt wordt er in de week van 4 tot en met 9 april weer gecollecteerd voor het Fonds Gehandicaptensport. De helft van de opbrengst van deze collecte is voor zwemvereniging Ons Zwemuurtje in Genemuiden.

De afgelopen twee jaren is er alleen online gecollecteerd met een digitale collectebus. Gelukkig is het dit jaar weer mogelijk om langs de huizen te gaan. Daarnaast blijft het ook mogelijk om digitaal te doneren. De digitale collectebus is hier te vinden.

Zwemvereniging Ons Zwemuurtje is een zwemvereniging voor mensen met een beperking. Spelenderwijs proberen vrijwilligers de conditie van deze zwemmers op peil te houden. Hierbij staat samenzijn en gezelligheid voorop. Elke zaterdagmorgen wordt er gezwommen in het zwembad van Genemuiden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500