Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Oproep aan zorgpersoneel en middenstand

Geplaatst op: 1 april 2022

De actie van de plaatselijke biljartvereniging HZW rond het aanstaande Wereldkampioenschap Telefoonboekbiljarten om het zorgpersoneel uit Genemuiden in het zonnetje te zetten en de plaatselijke middenstand een steuntje in de rug te geven, lijkt een doorslaand succes te worden.

“Nooit gedacht dat zoveel mensen uit Genemuiden een baan in de zorg hebben”, lacht organisator Harwolt Bonthuis. “Op mijn telefoon bleven maar berichtjes binnenkomen van mensen die zich kwamen aanmelden voor een waardebon. Geweldig, daar doen we het uiteindelijk voor.”

Inmiddels zijn er al een hele rij sponsoren gevonden die de goede doelen van de biljartclub ondersteunen. René Bonthuis: “Daar zijn we natuurlijk erg blij mee, want hoe groter de opbrengst, hoe mooier de bon voor het zorgpersoneel wordt”.

Op 8 april sluit de inschrijving voor de mensen die in aanmerking kunnen komen voor de waardebon. Dat is ook de uiterste dag dat de middenstanders zich bij de organisatie aan kunnen melden.

Aan het toernooi is ook een grote verloting gekoppeld. De kosten per lot bedragen 1,00 euro. Er zijn geweldige prijzen te winnen, ook allemaal gesponsord door het plaatselijke bedrijfsleven. De hoofdprijs is een AMBIANT-PVC-vloer naar keuze van maar liefst 40 m². Deze vloer wordt vakkundig gelegd, inclusief egalisering en geleverd met bijpassende plinten.

Loten zijn ook bij onderstaande nummers te bestellen :

0621163653

0653365373

0650826173

0032499679955

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500