Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Scorebord Sportclub staat niet stil

Geplaatst op: 2 april 2022

In de hoofdklasse B was het elftal van Genemuiden op dreef. In eigen huis werd maarliefst 8 keer gescoord door Sportclub. Tegenstander ONS uit Sneek maakte in de zevende minuut nog de 1-1 maar daarna was Genemuiden niet meer te houden. Eindstand 8-1. Genemuiden weet de koppositie te waarborgen en staat twee punten boven het Rooms Katholieke Amateur Voetbal (RKAV) uit Volendam.

DESZ voorkwam vandaag op eigen veld een nederlaag tegen Drenthina. Geruime tijd kwamen beide ploegen niet tot scoren maar daar kwam in de 68e minuut verandering in. De gasten uit Emmen scoorden de 0-1. Vlak voor het einde van de wedstrijd scoorde Danny Moorman de 1-1 waardoor de punten werden verdeeld. De Sluzigers staan momenteel vijfde in de tweede klasse.

De Belt nam het op tegen VVAK uit Alteveer-Kerkenveld. Belt Schutsloot stond in eerste instantie nog met 1-0 voor maar lieten de overwinning aan hun neus voorbij gaan doordat de Drentse ploeg nog twee keer scoorde. Eindstand 2-1. Daarmee staat SVBS elfde in de vijfde klasse.

De heren van VHK Sint Jansklooster deden vandaag goede zaken tegen de Noord Veluwse Boys. De ploeg ging op eigen veld met 2-0 de rust in en die tussenstand werd in de tweede helft verdubbeld tot 4-0. Daarmee staat VHK tweede in de vierde klasse, vier punten lager dan koploper Dieze West.

Tot slot Olympia’28 uit Hasselt. Zij lieten ook weinig over van hun tegenstander ESC Elburg. Op eigen veld werd het uiteindelijk 5-1. Die drie punten zorgden ervoor dat Hasselt zesde staat in de derde klasse. Koploper is SC Rouveen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500