Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bedrijfstennistoernooi in aantocht

Geplaatst op: 12 april 2022

Het bedrijfstennistoernooi van Genemuiden staat gepland van 17 tot en met 20 mei. Vier dagen lang kunnen werknemers en werkgevers gezamenlijk strijden om de prijzen. 

Het toernooi is opgedeeld in een “prestatie-” (categorie A) en een “recreatiepoule” (categorie B). Een team dient uit minimaal vier spelers te bestaan, waarbij er tenminste twee spelers ook daadwerkelijk werkzaam moeten zijn bij het betreffende bedrijf. Het is handig om één of twee reserves achter de hand te hebben. Een wedstrijd bestaat uit twee dubbelspelen. Per dubbelspel wordt er drie kwartier gespeeld.

Op de eerste drie avonden worden de poulewedstrijden gespeeld en op de laatste avond de (kruis-)finales met bijbehorende prijsuitreiking. Elk team hoeft echter niet alle drie avonden poulewedstrijden te spelen, maar zal op één à twee avonden ingedeeld worden (al naar gelang de deelname). Elk teamlid speelt op deze manier een aantal poulewedstrijden, en misschien een kruisfinale- en finalewedstrijd. De bedoeling is dat elk team drie à vier poulewedstrijden speelt. Voorafgaand aan het kampioenschap ontvangt elk bedrijf een speelschema met alle exacte informatie.

Elke speeldag wordt er vanaf 19.00 uur getennist op het tennispark van ’t Eerste Wittien aan de Sportlaan in Genemuiden. Wilt u met uw bedrijf mee doen met het Bedrijfstennistoernooi? Stuur dan het inschrijfformulier (hier te downloaden) per e-mail naar eerstewittien@hotmail.com.

Opgave kan tot en met zaterdag 7 mei 2022. Vermeld in welke poule u deel wilt nemen prestatie (A) of recreatie (B). Het inschrijfgeld bedraagt € 40,- per ingeschreven team.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500