Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Overkapt tuincentrum verrijking voor Welkoop Hasselt

Geplaatst op: 25 april 2022

(Adv.) Het sfeervolle tuincentrum bij Welkoop Hasselt is nu helemaal af. In totaal is nu een kleine 300 meter buitenterrein overkapt vol fleurige planten, potterie, potgronden en meer. Bedrijfsleider Roel Visscher heeft deze winter het overkapte gedeelte uitgebreid om nog beter beslagen het voorjaar in te gaan.

Visscher: “Je waant je nu echt in een tuincentrum en wij kunnen de klant nu totaalbeleving bieden. Klanten kunnen nu nog plezieriger rondlopen zonder nat te worden bij regen.” Daarbij kan Welkoop beter de kwaliteit borgen van alle producten. Alles blijft droog en het blijft ook iets warmer onder dak.

Gepubliceerd door Bas Jansen
Van Dijk Containers 500