Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Testlocatie in d’Overtoom sluit deze week

Geplaatst op: 25 april 2022

De tijdelijke testlocaties in Genemuiden en Staphorst sluiten per 29 april. “Het testbeleid is per 11 april aangepast en zelftesten is de norm geworden. Daardoor gaan we minder testen uitvoeren,” licht Bart Goldsteen (Projectleider testen GGD IJsselland) toe.

Voor sommige mensen, zoals zorgmedewerkers en kwetsbaren, is het advies om nog wel een PCR-test bij de GGD te doen. Dat kan bij één van de andere testlocaties die open blijven in regio IJsselland.

Inwoners van Zwartewaterland kunnen zelftests gratis afhalen op een aantal locaties. Aan de balie van het gemeentehuis en bij de bibliotheken in Zwartsluis, Hasselt en Genemuiden zijn deze verkrijgbaar.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500