Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wat is er te doen op Koningsdag?

Geplaatst op: 26 april 2022

Foto: John Poot

Genemuiden kan morgen weer genieten van een traditionele Koningsdag. Traditiegetrouw begint deze met de Brommernacht, waarna om 08:30 uur de Aubade aan het Havenplein wordt gehouden. Deze is ook live te volgen via de CBO. 

Vervolgens trekt vanaf 10:30 uur de optocht door de stad. Woensdagmiddag kan jong en oud tussen 13:00 en 17:00 uur langskomen op de Vrijmarkt aan de Westerkade. Daarnaast is er in de tent een kindershow en een optreden van Trio Raak.

Het feestgedruis eindigt die dag wederom met de optocht. Deze trekt vanaf 17:30 uur opnieuw door Genemuiden. Om 19.30 is een dienst in de Bethelkerk rondom het thema ‘Het drievoudig snoer’.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500