Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Cadeaupakkettenactie voor elke vrouw die verwend wil worden

Geplaatst op: 29 april 2022

(Ingezonden) Ook dit jaar organiseert de Bonisawerkgroep een cadeaupakkettenactie voor moederdag!

Een leuk, verrassend pakket voor elke moeder, dochter, vriendin, zus en andere vrouw die je wilt verwennen! Dit jaar bevat het pakket een witte gastendoek met lieve tekst, een amberblokje die uw kamer, stofzuiger of welke plek dan ook met een heerlijke geur kan vullen en 2 kleine tubetjes met body/handlotion en douchegel. Natuurlijk wordt het geheel weer mooi ingepakt.

Dit bijzondere cadeaupakket kunt voor €12,50 bestellen via Janneke Cornet: 06 27232536 of jedevries2016@gmail.com tot en met 30 april. Afhalen is mogelijk tussen 10 en 12 uur op zaterdag 7 mei 2022 in Oldebroek, Doornspijk, Nunspeet, Kampen, IJsselmuiden, Grafhorst of Genemuiden. Bezorging is eveneens mogelijk voor een meerprijs van 2,50 in de omgeving van genoemde plaatsen. Graag zien wij uw bestelling voor het goede doel weer tegemoet!

Bonisa bevordert de vertaling, verspreiding en verkondiging van Gods Woord en verleent praktische, christelijke hulp in (voornamelijk) Azië.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500