Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

100-jarige Heutink Groep ontvangt predicaat Hofleverancier

Geplaatst op: 24 mei 2022

Bouwer en ontwikkelaar Heutink Groep werd in 2021 100 jaar. Ter ere van dit noemenswaardig jubileum werd het predicaat ‘Hofleverancier’ aangeboden door Commissaris van de Koning Andries Heidema en burgemeester Eddy Bilder. 

De 100ste verjaardag van Heutink Groep werd afgelopen jaar op verschillende manieren gevierd. Zo vond er een sport- en beweegevent plaats waarmee €100.000 werd geschonken aan verschillende goede doelen én werd er een groots personeelsfeest gehouden.

“Heutink heeft een wezenlijke rol gespeeld in de ontwikkeling van onze regio, met name in het westen van de provincie, op een duurzame manier. Dankzij de decennia aan vakkennis, ervaring en lef om te innoveren wordt er door Heutink echt gebouwd waar mensen behoefte aan hebben”, aldus Andries Heidema.

Burgermeester Bilder voegt hieraan toe: “Heutink is als een bedrijf in ‘klein Genemuiden’ in staat om, ook in onze hoofdstad, projecten neer te zetten waar anderen met bewondering naar kijken.”

“Met de uitreiking van het predicaat sluiten we het jubileumjaar dan echt af. Het is een mooie eervolle onderscheiding en een bekroning op ons werk, uitgevoerd door generaties vakmensen”, besluit Helmich Heutink (CEO).

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500