Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tientallen sleepboten meren alvast aan in Genemuiden

Geplaatst op: 24 mei 2022

Foto: Jannes van den Berg

Voordat veel hobbyisten aanmeren in Zwartsluis, kiezen veel schippers ervoor om eerst even aan te meren in Genemuiden. Vanaf woensdag is de Havendijk van Zwartsluis namelijk klaar om honderden slepers en opduwers te verwelkomen. Tot die tijd is de haven van Genemuiden een populaire overnachtingsplaats voor mensen uit het hele land. 

Wie benieuwd is naar het volledige programma van de Nationale Sleepbootdagen kan dat hier zien. Enkele hoogtepunten zijn bijvoorbeeld de verlichte avondvaart, het grote optreden van de 100-jarige muziekvereniging Voorwaarts én de rondvaarten op oude slepers.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500