Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Grasvolleybaltoernooi bij de Greentevijver

Geplaatst op: 30 mei 2022

Volleybalvereniging Ruutvoorn houdt zaterdag 2 juli een ‘gras’volleybaltoernooi op de grasveldjes rond de Greentevijver in Genemuiden. Het volleybaltoernooi begint ’s morgens en eindigt rond 18.00 uur. Natuurlijk wordt er op deze dag ook een gezellig terras op het trapveldje ingericht waar je in ieder geval iets kunt eten en drinken.

Inschrijvingen

Naast het volleyballen met 6 spelers kan ook ingeschreven worden met teams van 4 personen. Buurt-, vrienden-, vriendinnen-, bedrijven-, jeugd- en/of familieteams uit heel Zwartewaterland en daar buiten worden van harte uitgenodigd om mee te doen aan dit gezellige en sportieve spektakel.

Bij voldoende deelname wordt er in een prestatie- en een recreatiepoule gespeeld. Ook kan er vanaf 16 jaar individueel opgegeven worden. De organisatie maakt met deze opgaves dan een team. Naast de heuse ‘beachbar’container wordt er ook gebruik gemaakt van de velden die volleybalvereniging Reflex uit Kampen ook gebruikt voor hun beachvolleybaltoernooien.

Lekker gezellig volleyballen

“Ga lekker volleyballen met je buurman of –vrouw, oom, tante, vader, moeder, vrienden, vriendinnen of collega’s en meld je met een team aan. Een kijkje nemen op de Greente kan natuurlijk ook maar meespelen is beter! Het moet een mooi volleybalfeestje worden”, roept de organisatie op.

Aanmelden moet voor 25 juni via het emailadres ruutvoorngrastoernooi@ziggo.nl . Via dit adres volgt dan ook verdere informatie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500