Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Leerlingen Rehobothschool halen groot bedrag op voor Wijkwieg

Geplaatst op: 8 juni 2022

Foto's Jan van Kleef

Op de Rehobothschool werd vandaag de opbrengst bekend gemaakt van de actie die zij hielden voor De Wijkwieg. Vorige week kwamen honderden mensen naar de school die geld doneerden door eten of diensten af te nemen van de leerlingen. Dit resulteerde allemaal in het fraaie totaalbedrag van dik 12.000 euro. 

De vrijwilligers van De Wijkwieg zijn er erg blij mee, zo vertelde Mirjam Gregoire eerder al. “Van de opbrengst maken we pakketjes voor de moeders die De Wijkwieg verlaten als hun baby ouder is. Vaak hebben ze helemaal niets. Wij geven ze dan bijvoorbeeld kleding en linnengoed mee zodat ze in ieder geval een poosje vooruit kunnen”, legt Mirjam uit.

Gepubliceerd door Bas Jansen
Van Dijk Containers 500