Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mensen met beperking genieten volop van motorritje

Geplaatst op: 2 juli 2022

Foto: Gijs Leusink

De motortoertocht van Stichting Live Life trok vanmiddag door Genemuiden. Tijdens het evenement, dat eerder vandaag van start ging in Kampen, mogen mensen met een beperking een dagje mee achterop de motor of in de zijspan.

Wat in 1996 begon als een kleinschalig evenement is inmiddels uitgegroeid tot een groots, professioneel en succesvol evenement. In totaal zijn maar liefst circa 850 mensen betrokken bij ‘De Mooiste Dag’. Ook vanuit Genemuiden kon de tocht rekenen op veel animo. Meerdere stadsgenoten stelden hun motor beschikbaar. Ook mensen uit Genemuiden met een beperking genoten met volle teugen van de tocht.

De motorrijders trokken vervolgens richting Zwartsluis en het Staphorsterveld om via Hasselt en IJsselmuiden weer terug te keren naar Kampen. Daar begon om 16:00 uur het jubileumfeest van de 25-jarige stichting.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500