Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 april 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gebedskring in Garfkamer staat stil bij agrariërs

Geplaatst op: 8 juli 2022

Foto: Pieter Polman

Al jarenlang is er een 2-wekelijkse gebedskring op zaterdagmorgen om 08:00 uur in de Garfkamer. Ook komende zaterdag hopen de initiatiefnemers weer met elkaar te bidden. Een ieder is van harte uitgenodigd.

Albert Riezebos vertelt namens de Hervormde Gemeente: “Zaterdag willen we extra aandacht besteden aan de situatie van de boeren, waarvoor op meer plaatsen in het land gebedsbijeenkomsten gehouden worden.”

De organisatie achter de gebedskring laat weten: “David was wanhopig, net zoals veel boeren nu ook wanhopig zijn. Vers 6 van 1 Samuel 30 zegt dat hij zeer benauwd werd. Wat had David kunnen doen? Hij had kunnen vluchten, hij had zelfmoord kunnen plegen, hij had zich kunnen laten stenigen. Wat doet David om uit deze ellendige situatie te komen? Dat lezen we eveneens in vers 6: ‘David sterkte zich in de HEERE, zijn God.”

“Zaterdag zullen we uiteraard ook wel bidden voor de situatie in Oekraïne, waarvoor er ook dankpunten zijn. Daarom een extra woord van welkom aan u allen, besluit Riezebos.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500