Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 december 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Politie, gemeente en horeca om tafel over uitgaansleven

Geplaatst op: 6 augustus 2022

De gemeente en politie gaan samenwerken met de horeca om te zorgen dat inwoners plezierig, veilig en verantwoord kunnen uitgaan.

Afgelopen week hebben de gemeente en politie een eerste aanzet gegeven voor de gezamenlijke aanpak. Dit deden zij door in gesprek te gaan met een aantal horecaondernemers in Hasselt. De gemeente wil op een later moment ook samen optrekken met andere horecaondernemers uit Zwartewaterland.

Door de gezamenlijke aanpak willen de gemeente en politie snel kunnen optreden in situaties waarbij de openbare orde kan worden verstoord. Daarbij gaan de gemeente en politie onderling informatie uitwisselen. Die gezamenlijke kennis biedt de gemeente onder meer de mogelijkheid om personen die langdurig zorgen voor overlast een gebieds- of groepsverbod op te leggen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500