Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zomer-TEA van Hervormde Gemeente

Geplaatst op: 17 augustus 2022

Tijdens de zomer-TEA (Tiener Evangelisatie Activiteiten) trekken jongeren vijf dagen met elkaar op. De groep start op woensdag en sluiten de week zondag af. Op woensdagavond is er een spannend spel, op donderdagavond een spetterende zes-kamp. Ook in het weekend is er van alles te doen en op zondag sluit men de week samen af in de kerk.

De organisatoren vertellen: “Elke dag staan wij stil bij een stukje uit de bijbel en hopen hier samen nieuwe dingen uit te ontdekken. Daarnaast is er veel tijd voor sport, spel, gezelligheid en ontmoeting. Kortom een week die je zeker niet mag missen.”

De organisatie zoekt ook nog vrijwilligers. Opgave: tea@hervormdgenemuiden.com

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500