Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Praktische info VBK

Geplaatst op: 20 augustus 2022

(Ingezonden) Dankzij de hulp van veel vrijwilligers is de Vakantie Bijbel Klub klaar voor uw/jou komst! We hebben er zin in. Jullie ook? Let op! De VBK wordt dit jaar weer voornamelijk buiten gehouden, namelijk op het achterste veld. Wilt u hier rekening mee houden voor uzelf en de kinderen (denk aan bijvoorbeeld een jas, zonnebril of zonnebrandcreme).

De fietsen komen weer langs de sloot aan de kant van de dijk te staan. Aan deze kant heb je ook de ingang naar het veld waar de VBK gehouden wordt. Bij deze voor de zekerheid nogmaals de tijden:

Groep 1,2,3,4: dinsdagmorgen 23 augustus tot en met donderdagmorgen 25 augustus van 10:00 uur tot 11:45 uur.

Groep 5,6,7,8: maandagavond 22 augustus van 19:00 tot 20:00 uur en dinsdagavond tot en met donderdagavond van 16:30 uur tot 20:00 uur.

Donderdagavond 25 augustus is de gezamenlijke afsluiting, die begint om 19:00 uur. Iedereen is welkom! Heb je jezelf of de kind(eren) nog niet opgegeven, dan kan dat nog via www.vbktea.nl. Hier kunnen zowel vrijwilligers als kinderen zich opgeven.

Via deze weg willen we ook nog de oproep doen voor vrijwilligers. We kunnen op dit moment vooral nog timmermannen/bouwhulpen gebruiken. Vooral op de dinsdagavond. Ook voor het afbreken (op zaterdagochtend 27 augustus vanaf 08:00 uur) zoeken we nog vrijwilligers. Opgeven kan via www.vbktea.nl Namens de leiding en kinderen alvast hartelijk bedankt voor al jullie hulp! Tot volgende week!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500